Welkom op de site van DO Engineering!

DO Engineering is een ingenieursbureau (engineeringbureau), opgericht door 2 broers, dat zich bezighoudt met technische dienstverlening met een ruim dienstenpakket. Onze dienstverlening omvat o.a.: 2D en 3D CAD,  ontwerpen, modelleren, construeren, technisch tekenen, technisch advies, en FEM/FAE berekenen/simuleren van technische constructies, detachering, alsmede eventueel de bouw van prototypes en uitvoeren of begeleiden van testen/metingen. Hiermee kunnen wij u bij verschillende fases van technische projecten ondersteunen of van begin tot eind projecten geheel voor u aanpakken en uitwerken.

DO Engineering heeft een hoog opgeleid team (HBO) met jarenlange ervaring op technisch gebied. Hierbij is DO Engineering flexibel en klantgericht, wij zijn van mening dat bij elke opdracht sprake moet zijn van een combinatie van uw specialiteiten en kwaliteiten, gecombineerd met die van DO Engineering om tot een goed ontwerp-/productresultaat te komen.

DO Engineering werkt in de meeste gevallen op klantspecificatie, maar ontwikkelt ook producten in eigen beheer.

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen onder het tabblad “Diensten”.

Berekenen/simuleren constructies

Ontwerpen

Construeren

Bouwen prototypes

Technisch tekenen

Testwerk/metingen

Technisch advies

Detachering

Olie vulmachine XP

De olie vulmachine unit XP is het topmodel van de DO Engineering olie vulmachine lijn. De olie vulmachine unit XP heeft een zeer exacte vacuüm meter die het de gebruiker mogelijk maakt om schokbrekers te vullen in de kortst mogelijke tijd.

Ga naar de Olie vulmachine XP →

Olie vulmachine LT

De olie vulmachine unit LT (geïntroduceerd in oktober 2011) is de economy versie van de DO Engineering olie vulmachine lijn. De olie vulmachine unit LT heeft een timer die het de gebruiker mogelijk maakt om schokbrekers te vullen in een tijd die iets langer is, vergeleken met de XP unit.

Ga naar de Olie vulmachine LT →

Contact

Adres:

Heideblauwtje 9
7826 GE Emmen
Nederland

Telefoon: +31 (0)24 848 72 71
E-mail: info@do-engineering.nl